ABUS og Rådet for Sikker Trafik
Til forsiden
StartSikring i fartMekanisk sikringElektronisk sikring
Sikker på vej i skole
Vikingkampagne
Mere fokus på synlighed
Vejledninger
Korrekt brug af cykelhjelmen
Sådan skifter du batteriet - hjelme & låse
Cykelguide
Vedligehold dine låse & cylindere
Nøglebestilling
Varefaktagodkendte låse
Kompensation
YourPlus™
Lovgivning
Videoer
Elcykler kalder på øget sikkerhed
Test af produkter
Cyklist - sådan passer du på dig selv i de mørke måneder


Sikkerhed er
afhængig af
kvalitet!

ABUS Nordic & Rådet for Sikker Trafik
- Vikingerne er landet! 

 

Fra den 7. Juni 2021 vil en ny kampagne indtage det danske land. ABUS og Rådet for Sikker Trafik sætter endnu engang trafiksikkerheden på dagsordenen i de danske hjem - denne gang med en smule hjælpe fra vores forfædre, vikingerne. 

"Hjelm har alle dage været en god idé" - det er budskabet i kampagnen. Et budskab vi, hos ABUS Nordic, ikke kunne være mere enige i. Der er desværre stadig alt for mange voksne, som vælger cykelhjelmen fra i trafikken. Helt konkret er det faktisk sådan, at jo ældre du bliver, jo større er tendensen til at smide hjelmen. 

Vi håber at vi med kampagnen, som har et opsigtsvækkende, sjovt og stadig alvorligt budskab, kan inspirere flere til at tage cykelhjelmen på, uanset om man lige skal ned ad gaden, cykle børnene i skole eller i børnehave, på arbejde, studie eller andet. 

 

Hvor kan jeg se vikingerne?

Kampagnen kommer til at køre landsdækkende på TV, i biografer, busser, busskure og online via de sociale medier hos ABUS Nordic og Rådet for Sikker Trafik. 

Du kan se kampagnevideoen på Rådet for Sikker Trafiks YouTube kanal eller nedenfor. 

 

 

 

 


Derfor er hjelm en god idé:

+ Hjelm reducerer alvorlige hovedskader med ca. 60%.

+ Hjelm gør dig mere synlig i trafikken. De fleste cykelhjelme er i dag udstyret med reflekser og lys. De produceres også i signalfarver, så du er tydelig i trafikken. 

+ Hjelm kan beskytte dig mod naturens elementer. En skygge på hjelmen, kan hjælpe dig med at se bedre når solen skinner. Beskyttelse mod regn, sne og kulde kan også løses ved at bruge en cykelhjelm.

+ Børn gør hvad deres forældre gør. Derfor er det ikke overraskende, at brug af cykelhjelme er højest hos børn. Lad os passe på os selv og vores børn, ved at bruge cykelhjelm. 

+ Udvalget af cykelhjelme er stort i dag. Du kan altså med sikkerhed finde en cykelhjelm, der passer med dit tøj, stil og udtryk. 
 

(Kilde)

...... 

 

ABUS Nordic A/S Egeskovvej 15A
DK-8700 Horsens
Tlf. +45 70 20 01 30
Fax +45 70 20 01 44
E-mail: mobil@abus-nordic.com
Web: https://abus.no
Kolofon
Privatlivspolitik